Petronas Lancarkan Pembukaan Pusat Servis Di Shah Alam | Malaysia News
Notice: sanitize_url is deprecated since version 2.8.0! Use esc_url_raw() instead. in /home/kulf6423/public_html/malaysiatopnews.com/wp-includes/functions.php on line 4652

Petronas Lancarkan Pembukaan Pusat Servis di Shah Alam

Shah Alam, MTN – Petronas Lubricant Marketing Malaysia (PLIM) melancarkan pembukaan Pusat Khidmat Pakar Auto Petronas di Kawasan Perindustrian Glenmarie dan merupakan yang pertama di Selangor. Pusat perkhidmatan ini dikendalikan oleh rakan kongsinya, Dream Car Performance Garage Sdn Bhd.

Pengarah Urusan Kereta Dream Garage, Tan Chee Kit berkata pusat perkhidmatan bersepadu ini akan menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi, yang memberi tumpuan kepada pelincir Petronas, kepada pelanggannya.

“Sesetengah pengguna lebih suka mencari bengkel di luar, jadi kami mengambil kesempatan ini untuk menyediakan perkhidmatan terbaik untuk mereka. Kami juga menggunakan bahagian jenama Brabus dan mahu mereka berkembang di Malaysia, “katanya.

“Kami juga merancang untuk membuka beberapa pusat servis Pakar Auto Petronas, terutama di utara dan selatan, pada tahun-tahun akan datang,” katanya.

Beliau berkata Pusat Khidmat Pakar Auto Petronas yang baru dilancarkan boleh menampung sehingga 20 kenderaan pada satu masa.

Tan berkata pemilihan lokasi di Glenmarie adalah sesuai kerana ia merupakan lokasi strategik dan pusat automotif di Lembah Klang.

Pusat perkhidmatan Petronas Auto Expert menyediakan peralatan terkini untuk perkhidmatan kenderaan yang komprehensif menggunakan produk Petronas yang berkualiti tinggi termasuk minyak enjin premium dan perkhidmatan teknologi terkini termasuk imbangan, penjajaran roda, penukaran pelinciran minyak, dan pemeriksaan brek.

Bilik-bilik tunggu yang selesa juga boleh didapati di kebanyakan pusat servis kenderaan jenama premium di negara ini tetapi pada harga yang lebih kompetitif.

Facebook Comments